Nové akvárium

Akvárium je váš kúsok prírody, aby fungovalo správne a robilo vám radosť, musí byť postavené vyvážene a prispôsobiť sa aj vašim skúsenostiam.

Ak ste akvárium nikdy nemali, môžete začať v malom a vyskúšať niektoré z hotových menších setov, napríklad tieto veľmi obľúbené guľové akváriá.

Ale pozor! Menšie akvárium neznamená, že je starostlivosť oň jednoduchšia. Skôr naopak, veľké akvárium ustojí aj chyby, ktoré by boli pre menšie objemy fatálne. Veľké akvárko väčšinou zvládne aj dlhší výpadok elektriny, omylom nasypané väčšie množstvo krmiva, alebo omeškanie s výmenou vody. Aj rybky sú spokojnejšie, ak majú pre život väčší priestor.

Pre odvážnejších začiatočníkov aj pokročilých aquamanov tu máme vyberané hotové zostavy (Aquael LEDDY) aj klasické, ale kvalitné akváriá, ku ktorým si môžete „namiešať“ komponenty podľa svojich preferencií. Hotové sety predávame iba tie, v ktorých by sme si sami zaplávali :) Preferujeme LED osvetlenie a kombinujeme ohrievače a filtre s výkonom primeraným objemu akvária.

Fajnšmekrom vieme zabezpečiť aj skutočne rozmerné „tanky“. Sme priamym dovozcom firmy Aquael a vieme vám doviezť akvária až do objemu 375 litrov, s hrúbkou skla až jeden centimeter. Tieto akváriá potom rozvážame po Slovensku vlastnou dopravou, aby sme garantovali, že k vám príde váš nový sklenený hrad v poriadku.

V prípade záujmu o špeciality vám vieme poskytnúť kontakt na našich overených partnerov po celom Slovensku, ktorí vám vyrobia aj akvárium na mieru.